Badkamers laten stucen?

Maak kennis met de nieuwe trend op het gebied van wonen en lifestyle: badkamers stucen! Het stucen van de wanden van deze kamer moet je niet onderschatten. Het kan zwaar werk zijn en foutjes zijn lastig te herstellen. Daarom kun je het best een professionele stucadoor inhuren en daarvoor ben je bij SKS Stucadoors aan het juiste adres! We bieden u namelijk garantie op het geleverde werk, waardoor u verzekerd bent van goed staaltje stucwerk. Neem dus snel contact op of lees verder en ontdek waarom het stucen van badkamers een goed idee is!

Stijlvol en origineel

Stucwerk in badkamers geeft in eerste instantie een origineel en ‘eigen’ gevoel waarin je je helemaal thuis voelt. En dat is wel zo fijn, want het is tenslotte een vrij persoonlijke ruimte. Daarbij kun je met het stucen van je kamer allerlei kanten op. Er zijn namelijk verschillende soorten stucwerk, waarmee je altijd een stijl kunt kiezen die aansluit bij de stijl van je huis of jouw persoonlijke wensen. Succes gegarandeerd!

Extra hygiënisch

Het stucen van sanitaire ruimtes is overigens niet alleen mooi, maar ook nog eens erg praktisch én hygiënisch! In tegenstelling tot betegelde muren hebben gestucte muren namelijk geen voegen. En dat betekent dat je geen last meer hebt van vieze schimmels in je voegen en dus hoef je je minder druk te maken over het schoonmaken en houden van de betreffende sanitaire ruimte! Kortom, je badkamermuren laten stucen is een uitstekende keuze. Neem contact op en ervaar het zelf!

Direct Contact Opnemen

Wenst u een advies op maat of wenst u wellicht een vrijblijvende offerte te ontvangen? Neen dan contact met ons op!

Onze badkamer heeft een hele transformatie ondergaan dankzij Svet. Alles, maar dan ook alles heeft hij gedaan. Van afbreken tot opbouwen, electra, water, stuc enz alles perfect. En het belangrijkste hij ruimt alles op, werkt heel netjes en denkt met je mee. Zowel vooruit als achteruit. Vet is een vent om op te bouwen en ik adviseer hem aan iedereen.

Dick

Klant

Svet heeft prima stucwerk bij ons geleverd. Hij levert echt strak stucwerk af en komt de afspraken na. Ik kan het iedereen aanbevelen.

Robert Bouwman

Klant