Binnen Stucwerk

Welkom op de website van SKS Stucadoors uit Arnhem. Wij leveren kwaliteit binnen stucwerk tegen marktconforme prijzen. Er zijn verschillende soorten van binnen stucwerk op uw muren aan te brengen, denk hierbij aan gladstucwerk en schuurstucwerk.

Gladstucwerk

In veel gevallen is gladstucwerk de voorbereiding op uw muren voor het later aan te brengen sauswerk en/of behangwerk. Na het aanbrengen van gladstucwerk kunt u eenvoudig het sauswerk of het behang aanbrengen op uw muur. Een groot voordeel van gladstucwerk is dat een eventuele reparatie aan de muur eenvoudig gemaakt kan worden. Bij een reparatie van een gladstucwerk muur hoeft namelijk niet de hele muur opnieuw gedaan te worden, maar kan de reparatie plaatselijk opnieuw aangebracht worden. Op elke buitenhoek van de muur zal een hoekbeschermer geplaatst worden om de buiten hoeken van uw muur goed te beschermen.

Schuurstucwerk

Schuurstucwerk word veel toegepast bij oude monumentale panden. Schuurstucwerk zorgt er namelijk voor dat de authentieke sfeer van deze oude panden terug gebracht word op de muren. Voor alle schuurstucwerk projecten maken wij gebruik van de producten van Knauf en leveren we ons werk op met het NOA garantie certificaat. Wenst u meer informatie te ontvangen over onze binnen stucwerk? Neem dan direct contact met ons op.

Direct Contact Opnemen

Wenst u een advies op maat of wenst u wellicht een vrijblijvende offerte te ontvangen? Neen dan contact met ons op!

Onze badkamer heeft een hele transformatie ondergaan dankzij Svet. Alles, maar dan ook alles heeft hij gedaan. Van afbreken tot opbouwen, electra, water, stuc enz alles perfect. En het belangrijkste hij ruimt alles op, werkt heel netjes en denkt met je mee. Zowel vooruit als achteruit. Vet is een vent om op te bouwen en ik adviseer hem aan iedereen.

Dick

Klant

Svet heeft prima stucwerk bij ons geleverd. Hij levert echt strak stucwerk af en komt de afspraken na. Ik kan het iedereen aanbevelen.

Robert Bouwman

Klant