Buiten Stucwerk

Bent u op zoek naar een stucdoor voor uw buiten stucwerk? SKS Stucadoors uit Arnhem is u graag van dienst bij het vervullen van uw buiten stucwerk werkzaamheden.

Het buiten stucwerk van SKS

Het belangrijkste van buiten stucwerk is natuurlijk dat het warmte isolerend werkt en vocht verdrijvend werkt. Uiteraard voldoet het buiten stucwerk van SKS Stucadoors hieraan en kunt u met een gerust hard jaren genieten van een nette buitenmuur. Er zijn verschillende keuzes te maken bij buiten stucwerk. Zo kunt u kiezen uit de kleuren grijs en wit en daarnaast uit een grove of een fijne korrel. Het aanbrengen van buiten stucwerk kan op twee verschillende manieren, namelijk handmatig of machinaal. Voor onze buiten stucwerk maken wij uitsluitend gebruik van de producten van het merk Stricolith. Stricolith is gespecialiseerd in producten voor buiten stucwerk en hier uitermate voor geschikt. Bij de oplevering van het stucwerk ontvangt u van ons het NOA garantie certificaat. Wenst u meer informatie of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op.

Direct Contact Opnemen

Wenst u een advies op maat of wenst u wellicht een vrijblijvende offerte te ontvangen? Neen dan contact met ons op!
Edwin

Klant

swelo heeft met zijn collega bij mij de heele boederij van binnen gestuct 540 m3 plafon en wanden helemaal top.Houd zich goed aan de gemaakte afspraken.En werkt ook profecioneel en netjes .Bijvoorbeeld het gebruiken van stuckstop bij deschuine kanten.Daardoor krijg je een super strak resultaat van.Ben meer dan te vreden mvg jan Jan

Klant