Schilderwerk

SKS Stukadoors is gespecialiseerd in binnen en buitenschilderwerk. Bent u op zoek naar een schilder uit de omgeving van Arnhem? Zoek dan niet verder en vraag ons naar de mogelijkheden. Zoals u in de afbeeldingen hieronder goed kunt zien hebben wij veel ervaring met schilderwerk zowel binnen als buiten.

Mogelijkheden schilderwerk

SKS stukadoors helpt u graag bij al uw binnen en buiten schilderwerk. Hieronder vind u een lijstje van schilderwerk waarvoor u ons onder andere in kunt zetten.

  • Deuren
  • Kozijnen
  • Wanden
  • Plafonds

Alle ondergronden zullen door ons worden voorbewerkt om zo tot het beste resultaat te komen. Met het schilderwerk va SKS Stukadoors geniet u van jaren lange ervaring, kwaliteit werk en garantie bij oplevering van onze werkzaamheden. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie.

Direct Contact Opnemen

Wenst u een advies op maat of wenst u wellicht een vrijblijvende offerte te ontvangen? Neen dan contact met ons op!
Jordan Dahles

Klant

Onze badkamer heeft een hele transformatie ondergaan dankzij Svet. Alles, maar dan ook alles heeft hij gedaan. Van afbreken tot opbouwen, electra, water, stuc enz alles perfect. En het belangrijkste hij ruimt alles op, werkt heel netjes en denkt met je mee. Zowel vooruit als achteruit. Vet is een vent om op te bouwen en ik adviseer hem aan iedereen. Dick

Klant