Spak spuiten

Wilt u uw muren laten spak spuiten? Dan bent u bij SKS Stukadoors uit Arnhem aan het juiste adres. Spak spuiten kan alleen binnen worden toegepast en geeft prachtige resultaten. Er zijn wel een aantal zaken waar rekening mee gehouden moet worden bij het aanbrengen van spak spuiten. Zo dienen de muren waarop het spak word aangebracht egaal en scheurenvrij te zijn. Doordat vrijwel alle muren één van de twee punten zal hebben (scheuren of niet egaal) zullen we de muren eerst moeten voor behandelen om zo tot het beste resultaat te komen. Ondanks dat spak spuiten geweldig mooie resultaten oplevert is een reparatie aan de muur altijd zichtbaar. In veel gevallen zullen we dan ook adviseren bij een reparatie de hele muur opnieuw te spak spuiten.

Materialen en garantie

SKS stukadoors gebruikt bij het spak spuiten de grondstoffen en materialen van de merken Brander en Strikolith. Bij de oplevering van het spak spuitwerk geeft SKS een NOA garantie certificaat af om u zo de zekerheid te bieden van het geleverde werk. Mocht u vragen hebben of een vrijblijvende offerte willen ontvangen voor spak spuiten dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Direct Contact Opnemen

Wenst u een advies op maat of wenst u wellicht een vrijblijvende offerte te ontvangen? Neen dan contact met ons op!
Robert Bouwman

Klant

Svet en zijn collega hebben verschillende klussen voor mij gedaan. Stucen (7cm)en het opnieuw aanleggen van water- en elektriciteitsleidingen. Dit hebben ze perfect gedaan. Ook hebben ze bij mijn ouders de keuken gestuct en ook dat ziet er fantastisch uit. Bedankt! Edwin

Klant